Η Mega Karapazvantis ιδρύθηκε το 1992 και από τότε έχει αναπτύξει σημαντικά τις δραστηριότητές της. Με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η Mega Karapazvantis εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Με έμπειρο προσωπικό που θα σας προτείνει ιδέες και προτάσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χώρο με προϊόντα υψηλής ποιότητας από επώνυμους κατασκευαστές.

Η Mega Karapazvantis είναι ο προορισμός σας για τη διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες 10000τμ στις οποίες υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες τετραγωνικά πλακάκια σε πολλά σχέδια και μεγέθη, μεγάλη γκάμα σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου, καθώς και κόλλες πλακιδίων και όλα τα συναφή που θα χρειαστείτε για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ανακαίνισης και διακόσμησης, εγγυάται την ποιότητα και το άψογο αποτέλεσμα που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Εμπιστευτείτε μας για μια μοναδική εμπειρία ανακαίνισης!